Wetsanden

Wetsanden Fiat Barchetta

Deze prachtige Fiat Barchetta was gedeeltelijk overgespoten. Hier en daar waren wat zaken die stoorden. ¬†Plekken waar de lak wat “ingezakt” was, stofjes, en wat laatste spuitnevel. Nadat de lak volledig was uitgehard heb ik de laatste imperfectie`s weggewerkt. Dit door middel van het wetsanden (schuren). Wetsanden is een techniek die veel oefening vraagt. Maar ook briljante eindresultaten geeft.

Daarna flink polijsten in drie stappen en een mooie wetlook wax erop aangebracht. De plaatjes spreken voor zich! Voor zijn 19 jaar is deze Fiat Barchetta een hele mooie verschijning.

Foto`s

Wetsanden, het schuren met waterproof korrel 2000Schuren met waterproof korrel 2000Wetsanden. Na 2000 machinaal egaal schuren met korrel 3000 waterproofMachinaal schuren met korrel 3000 waterproofDe doffe plekken na het wetsanden zijn  hier goed te zien.De doffe plekken na het schuren zijn hier goed te zien.Wetsanden betekend ook: polijsten, polijsten, polijsten.Het betekend ook polijsten, polijsten, polijsten.Portfolio M-care center de Feniks Fiat polijsten wetsanden, detailenHierboven is de glans alweer grotendeels terug.IMG_2270

Mooi eindresultaat, afgewerkt met Pro Yellow wax voor een mooie wetlook.IMG_2310

Hieronder nog een impressie van het werk aan de achterschermen en kofferdeksel. Het kofferdeksel is grotendeels geschuurd omdat daar veel inzakkingen in de lak zaten.  Het mooie van dit werk is dat het eindresultaat mooier is dan de gemiddelde lak die tegenwoordig af fabriek op een nieuwe auto zit.

IMG_2271

IMG_2272

IMG_2274

IMG_2284

IMG_2281

IMG_2286

IMG_2320

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *